Skatieties šeit QuakeCon galveno ziņojumu un jaunos Doom Eternal kadrus

watch quakecon keynote

QuakeCon 2019 ir mūsu rīcībā, un tas sākas stilīgi, izmantojot Bethesda galveno uzrunu. Galvenā uzmanība tiek pievērsta mūžīgajam liktenim un tā asimetriskumam daudzspēlētāju kaujas režīms , taču, visticamāk, būs daži pārsteigumi - lai gan, ja noplūdes kaut kas notiek, šie pārsteigumi PC spēlētājiem neko daudz nenozīmēs. Neskatoties uz to, ir vērts pārbaudīt jauno Doom daudzspēlētāju izskatu.



Galvenā piezīme sākas plkst. 9:00 PDT / 12:00 EDT / 17:00 BST 26. jūlijā - citiem vārdiem sakot, tikai dažas minūtes no šī brīža, kad šis stāsts tiek rādīts. Jūs varat doties uz Raustīties ja vēlaties pieteikties, lai to apskatītu, tas jums piešķirs bonusu Twitch pilienus The Elder Scrolls Legends, Rage 2 un The Elder Scrolls Online. Pretējā gadījumā tālāk varat redzēt straumi pats.



Bethesda sociālie mēdiji galvenokārt to ir popularizējis kā Doom Eternal kaujas režīma vitrīnu, ko spēle turpina tradicionālā vietā nāves spēles multiplayer , lai gan noteikti ir vieta jaunumiem par citiem Bethesda nosaukumiem.

Nintendo veikals noplūde ierosina, ka Doom 1, 2 un 3 visi tiks izlaisti arī Switch šodien, lai gan vēl nav redzams, vai veikalā ir kādi citi pārsteigumi.



Jebkurā gadījumā jūs varat pārbaudīt straumi iepriekš.

The Doom Eternal izlaišanas datums ir iestatīts uz 22. novembri, un jūs varat sekot šai saitei, lai uzzinātu daudz vairāk par to, ko mēs līdz šim zinām par spēli.