Warframe dev iepazīstina ar TennoCon 2020 iepakojumiem un pasākumu labdarības partneriem

warframe dev unveils tennocon 2020 packs

Fiziskā TennoCon 2020 konference iespējams, tika atcelts COVID-19 uzliesmojuma dēļ, taču daudz ko var gaidīt no digitālā notikuma, kas sāksies 11. jūlijā. Warframe dev Digital Extremes ir ieguvis trīs jaunas spīdīgas pakas šī gada TennoCon - un , pats labākais, šo pirkumi atbalstīs divus tās labdarības partnerus 2020. gadam: Autism Ontario London un The Alzheimer Society London un Middlesex.



Izstrādātājs sīki izklāsta šos trīs jaunos šī gada notikuma iepakojumus preses relīzē, paskaidrojot, ka - tā kā TennoCon ir labdarības pasākums - daļa no visiem pārdošanas ieņēmumiem veicinās “divas uz sabiedrību vērstas, vietējas Kanādas organizācijas, kas palīdz pilsoņiem nepieciešama īpaša uzmanība un aprūpe. ”



Komplekti ir trīs līmeņos, katrs no tiem ir aprīkots ar savu labumu komplektu, un tie ir paredzēti, lai spēlētāji fizisku notikumu vietā varētu izjust TennoCon digitālās konferences satraukumu un savienojumu, ”stāsta studija. Pirmais, Digital Pack, ir “ekskluzīvs spēles kosmētikas, priekšmetu un Baro’s Relay komplekts”.

Tas maksā $ 24,99 / £ 16,99, un tajā ietilpst tādas lietas kā jauns karš un TennoCon 2020 emocijas, 475 Platinum, TennoCon 2020 Syandana, sigils, glifs un citas.



Merch Pack - 34,99 ASV dolāri - ietver notikumu tēmu kreklu un piespraudīti, savukārt komplektā ietilpst gan digitālā, gan marta paka ar atlaidi. Šis maksā 54,99 USD. Warframe vietnē varat apskatīt, kas tajos pilnībā iekļauts šeit .

TennoCon 2020 sāk darboties 11. jūlijā pulksten 11:00 ET / 08:00 PT / 16:00 UK un darbojas līdz 18:00 ET / 15:00 PT / 23:00 UK tajā pašā dienā. Tāpat kā iepriekšējos gados, arī TennoCon digitālās straumes varēs brīvi pieskaņoties, taču, ja vēlaties kaut ko ziedot abām pasākuma partneru labdarības organizācijām, varat to izdarīt, izmantojot Tiltify lapu, kas tiks atvērta, kad to darīs TennoCon.

Jūs varat lasīt par Autisms Ontario London šeit un Alcheimera biedrība Londonā un Midlekseksā šeit, ja vēlaties uzzināt vairāk par divām izvēlētajām labdarības organizācijām un viņu izcilo darbu.