Šī ir jūsu pēdējā iespēja paķert dažas lētas spēles Steam vasaras izpārdošanā 2020

today s your last chance grab some cheap games steam summer sale 2020

2020. gada 9. jūlijsŠis ir jūsu pēdējais brīdinājums - Steam vasaras izpārdošana 2020 beidzas šodien, tāpēc paņemiet šos piedāvājumus, kamēr varat. Sākotnējais stāsts seko.



Ja jūs vēlaties tērēt daudz naudas visai daudzām lētām spēlēm, man ir labas ziņas: Steam vasaras izpārdošana atkal atgriežas. Jā, tas, iespējams, nav pārsteigums, taču tagad ir noplūduši konkrēti gada uzkrājumu veidošanas datumi, tāpēc jūs varat plānot savus ekstravagantos tēriņus. Šeit ir Steam vasaras izpārdošanas 2020 datumi.



Steam vasaras izpārdošana sāksies 25. jūnijā un beigsies 9. jūlijā SteamDB izstrādātājs Pāvels Djundiks vietnē Twitter. Paredzams, ka pārdošana tiks sākta ar Steam parasto ikdienas atiestatīšanas laiku plkst. 10.00 PDT / 13.00 EDT / 18.00 BST. Tie ir tieši tādi paši datumi kā pagājušā gada vasaras pasākumā, tāpēc Valve saglabā ritmu.

Steam vasaras uzkrājumu plāni parasti noplūst dažus mēnešus pirms laika , kā Valve informē Steam izstrādātāju masu, ka gaidāma lielā pārdošana. Pagaidām nav informācijas par to, vai šajā izpārdošanā tiks iekļauti kādi īpaši pasākumu piedāvājumi, taču pagājušā gada vasaras izpārdošana bija ārkārtīgi mulsinoša Lielās balvas veicināšana , tāpēc, cerams, lai kas notiktu šogad, būs mazliet vieglāk sekot.



Jebkurā gadījumā jūs varat sagaidīt vismaz daudz ļoti lētu spēļu.

Pagaidām apskatiet dažus lieliskus bezmaksas Steam spēles ja jūs meklējat kaut ko spēlēt, kas neizjauks banku.