Sonic the Hedgehog 2 Steam būs bezmaksas turēt šo piektdien

sonic hedgehog 2 will be free keep steam this friday

Sonic the Hedgehog 2 - spēles Sonic the Hedgehog turpinājums, spēle par ezīti, kura vārds ir Sonic - izskatās, ka tas būs bezmaksas sargātājiem, sākot ar šo piektdienu. Tas ir saskaņā ar SteamDB sarakstu, kuru kopīgoja Twitter lietotājs Wario64. The SteamDB lapa uzskaita Sonic the Hedgehog 2 ‘norēķinu veidu’ kā ‘bez maksas’, sākot no 2020. gada 9. oktobra plkst. 17:00 UTC / 10:00 PST / 13:00 EST / 17:00 GMT



Līdzīgi kā pats ezis, jūs, iespējams, būsit spiesti iet ar samērā ātru ātrumu, lai paķertu brīvo platformas spēle vietnē Steam. SteamDB lapā ir norādīts arī “derīguma termiņš” 2020. gada 19. oktobrī plkst. 17:00 UTC / 10:00 PST / 13:00 EST / 17:00 GMT. Ir vērts norādīt, ka SteamDB saraksts ir viss, kas mums šeit jādara - pats Steam to nav apstiprinājis. Lappusē ir arī kategorija ar nosaukumu “bezmaksas veicināšana”, kas pašlaik ir “jā”.



Daži fani Twitter žēlojas ka Steam versija, iespējams, nebūs tāda pati kā Kristiāna Vaitheda pārtaisītais Sonic the Hedgehog 2 , kas ietvēra vairākus uzlabojumus, tostarp saglabātās spēles un papildu spēļu režīmus.

Iebāziet čilli suni acs ābolos, pēc tam notīriet to un pārbaudiet zemāk esošo čivināt



Ja jūs jūtaties zilā krāsā un nevarat gaidīt līdz piektdienai, lai saņemtu dažas lietas bez naudas, kāpēc gan nepārbaudīt mūsu labāko sarakstu bezmaksas datorspēles pieejams? Vai šeit ir mūsu labāko sarakstu vecās spēles PC, ja visas šīs Sonic runas ir iedvesmojušas kaut ko retro.