Call of Duty: Warzone izlaišanas laiks - oficiālā laika atskaite ir sākusies

call duty warzone release time official countdown has begun

2020. gada 9. martsActivision un Infinity Ward ir oficiāli atklājuši Call of Duty: Warzone ar jaunu piekabi.



Activision un Infinity Ward beidzot ir oficiāli paziņojuši par Call of Duty: Warzone pēc tam, kad uzņēmumi pēdējās vairākas nedēļas ir pavadījuši atklātā noslēpuma atbalstīšanā ar ‘smalkiem’ teaseriem. Tagad klasificētā cilne Call of Duty: Mūsdienu karš Galvenā izvēlne ir saņēmusi atpakaļskaitīšanu, un tas liek domāt, ka Call of Duty: Warzone izlaišanas laiks ir mazāks par 24 stundām.



Ja palaižat Modern Warfare un dodaties uz šo ne tik noslēpumaino klasificēto cilni, varat skatīties, kā taimeris atzīmējas pats. Pašreizējā laika atskaite 10. martā plkst. 8:00 PDT / 11:00 EDT / 15:00 GMT sasniegs nulli. Tad varēsit pārslēgties uz Modern Warfare kaujas karalisko režīmu. Jaunie spēlētāji varēs lejupielādēt atsevišķo, bez maksas spēlējamo Warzone pulksten 12:00 PDT / 15:00 EDT / 19:00 GMT.

Jauna piekabe, kas publicēta tūlīt pēc skaitīšanas sākuma, apstiprina visu, ko esam redzējuši sākumā Call of Duty: Warzone spēle noplūdes. Kaujas royale spēlēs līdz pat 150 spēlētāju spēles solo, duetu un trio režīmos, un kartē būs apvienotas pazīstamas Call of Duty kartes un jaunas vietas, tāpat kā Black Ops 4 Blackout režīmā.



Zemāk varat apskatīt oficiālo piekabi.

Pasaule kaujas karaliskās spēles gatavojas iegūt jaunu galveno pretendentu, un mēs drīz redzēsim, kā tas beidzot izrādījās.