Call of Duty: Modern Warfare izlaišanas laiks - šeit varat spēlēt, izmantojot datoru

call duty modern warfare release times here s when you can play pc

Call of Duty: Modern Warfare šonedēļ tiek palaists datorā, un Infinity Ward mīkstās atsāknēšanas sākotnējā ielāde jau notiek. Izstrādātāji ir snieguši arī pilnu spēles izlaišanas laiku sarakstu. Tas būs viens globāls sākums - tāpēc nav jādomā par VPN iekļūšanu Jaunzēlandē vai tamlīdzīgi -, bet tas nozīmē, ka jūs Moderno karu spēlēsit citā laikā atkarībā no tā, kur atrodaties pasaulē.



Amerikāņu spēlētāji piekļūs Modern Warfare 24. oktobrī plkst. 18:00 PDT / 21:00 EDT. Datelīnes otrajā pusē iekļūsiet spēlē 25. oktobrī plkst. 2:00 BST / 3:00 CEST / 12:00 AEDT. Spēle būs pieejama tikai caur Blizzard’s Battle.net palaidēju, līdzīgi kā tas bija Black Ops 4.



Ja esat jau iepriekš pasūtījis Modern Warfare, varat sākt lejupielādi tūlīt. Kamēr uzglabāšanas prasības nav tik intensīvi kā agri ieteiktie 175 GB, tas joprojām izskatās kā liela lejupielāde, kas pārsniedz 100 GB, tāpēc jūs varētu vēlēties sākt agri. Jūs varat pārbaudīt pārējo Call of Duty: Modern Warfare sistēmas prasības sev.

Jūs varat iegūt sīkāku informāciju par oficiālā vietne , un mums būs vairāk informācijas par Modern Warfare, kas tiks izlaists, ja jūs esat uz žoga par šiem iepriekšējiem pasūtījumiem. Tikmēr jūs varat arī ievadīt mūsu Mūsdienu kara dāvana par iespēju iegūt bezmaksas spēles kopiju.



Mēs esam ieguvuši arī ceļvedi Mūsdienu kara ieroči un a Mūsdienu kara nodarbību ceļvedis lai palīdzētu jums izlemt, kāda būs jūsu celtnes izskats vēlāk šajā nedēļā.